dan valceanu, pnl gorj

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, sustine ca aparitia informatiei cu reținerea lui Florin Cîțu în SUA nu este o noutate, mai multi colegi din PNL se lăudau că au informația care îl va desființa pe Florin Cîțu.

 

”Știam că va apărea acest subiect în această campanie, pentru că în urmă cu aproximativ două luni anumiți colegi de partid se lăudau că au informația care îl va desființa pe Florin Cîțu. Nu există informație care să poată distruge un om asumat și care vorbește deschis despre orice subiect.

În plus, nimeni nu suportă mizeriile aruncate într-o campanie electorală. Așa au încercat unii și cu George W. Bush în campania electorală pentru alegerea președintelui SUA din 2000. George W. Bush a câștigat!Și Florin Cîțu va câștiga președinția Partidului Național Liberal.”

2 COMENTARII

  1. […] Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, sustine ca aparitia informatiei referitoare la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA nu este o noutate și că mai multi colegi din PNL se lăudau că au informația care îl va desființa pe șeful Guvernului, scrie cronicaolteniei.ro […]

  2. […] Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, sustine ca aparitia informatiei referitoare la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA nu este o noutate și că mai multi colegi din PNL se lăudau că au informația care îl va desființa pe șeful Guvernului susțin cei de la G4Media.ro, citând la rândul lor cronicaolteniei.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.