Cumpanasu: complicitatea si ticalosia unor politisti, procurori, judecatori si politicieni nu ne ajuta sa ne simtim in siguranta.

0

Alexandu Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata ucisa de Gheorghe Dinca, a anuntat ca sustine o conferinta de presa in fata MAI.

El spune ca minciunile, indiferenta, complicitatea si ticalosia unor politisti, procurori, judecatori si politicieni nu ne ajuta sa ne simtim in siguranta.

Tatal si mama Alexandrei au fost audiati astazi de catre DIICOT. Cu privire la motivele si raspunsurile familiei voi face o declaratie de presa la ora 15.30 in fata sediului MAI. Este a – 15- a zi de COSMAR pt noi si pentru toti romanii in care nu stim ADEVARUL. Dimpotriva, am senzatia ca ne indepartam tot mai mult de el. De aceea, va rog in numele parintilor Alexandrei sa aveti grija de familiile dumneavoastra, de copii, sotiile, mamele fiecarei familii. Zilele acestea ne-au demonstrat la toti ca trebuie sa avem grija SINGURI de familiile noastre!!!. Minciunile, indiferenta, complicitatea si ticalosia unor politisti, procurori, judecatori si politicieni nu ne ajuta sa ne simtim in siguranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here