Cum amenajezi un birou modern pentru angajatii tai!

Cum amenajezi un birou modern pentru angajatii tai!

Te afli printre norocosii care se bucura de statutul de manager al unei firme aflate in plina expansiune? Iti doresti sa investesti in lucruri menite sa asigure bunastarea echipei de angajati cu ajutorul carora ai reusit tot ce ti-ai propus pana acum? Se pare ca faci parte din categoria angajatorilor pe care ii prefera majoritatea celor aflati in cautare de joburi noi.

Din experienta acumulata pana acum, ar trebui sa stii deja faptul ca foarte multi dintre cei care vin la interviu acorda mare atentie spatiului de lucru: in ce conditii se lucreaza, dar si ce facilitati au la dispozitie. Pentru a te incadra si la acest capitol in preferintele angajatilor, urmareste ponturile de mai jos si afla cum sa oferi echipei tale sansa de a lucra intr-un mediu placut, utilat si mobilat conform ultimelor tendinte in materie de design de interior.

Iata cum trebuie sa arate un birou modern!

Daca iti doresti ca angajatii tai sa vina cu placere la birou, asigura-te ca au la dispozitie un mediu placut in care sa isi desfasoare activitatea. Pentru inceput, iata o serie de tips-uri utile cu care sa incepi:

  1. In primul rand, locatia in care ai investit sa serveasca drept spatiu de birouri trebuie sa straluceasca de curatenie in fiecare incapere: baie, bucatarie, holuri. Indicat ar fi sa existe personal specializat care sa se ocupe de acest lucru. Totusi, nu vei da gres daca rezervi un mic spatiu destinat produselor profesionale pentru igienizare. Gasesti produse Sano pe Sanito.ro daca iti doresti sa mizezi pe calitate inalta.

  2. Angajatii vor aprecia foarte mult prezenta automatelor de cafea, fresh si apa la birou. De aceea, asigura-te ca vei pune la dispozitia acestora cel putin un automat din fiecare categorie mentionata. De asemenea, acorda mare atentie modului in care este utilata bucataria: este indicat sa existe suficiente farfurii si pahare pentru toti cei din echipa, servetele uscate si umede, scaune, precum si aparate electrocasnice: cuptor cu microunde, aragaz, frigider etc. Nu uita ca atat bucataria, cat si sala de birouri sa dispuna de suficiente cosuri de gunoi pentru mentinerea curateniei: cosuri de gunoi cu scrumiera pentru fumatorii care isi petrec pauzele pe balcon, dar si cosuri de gunoi din inox pentru bucatarie si baie. Gasesti tot ceea ce iti doresti pe https://www.sanito.ro/cosuri-gunoi la un singur click distanta.

  3. Un birou modern include electronice de ultima generatie. Astfel, nu trebuie sa lipseasca laptopurile pentru fiecare angajat in parte, imprimantele, xeroxurile, tabletele si telefoanele mobile de serviciu.

  4. In orice spatiu de lucru exista o serie de accesorii indispensabile oricarui angajat. Asa ca lucrurile precum agendele, pixurile, flipchart-ul si dosarele trebuie sa se regaseasca obligatoriu in fiecare birou care se vrea a fi modern.

  5. Cu siguranta, ca la orice job, exista o ora de pauza in programul celor 8-9 ore de lucru pe zi. Ofera-le angajatilor tai posibiliatea de a-si petrece pauza intr-o camera de recreere, dotata si utilata corespunzator. Printre accesoriile care trebuie sa se regaseasca sunt televizorul, radioul, board games precum Monopoly, Saboteur, dar si fotolii si canapele confortabile. Cu siguranta, echipa ta va aprecia intentia ta de a-i face sa se simta bine la locul de munca.

    Iata 5 lucruri importante de care sa tii cont daca iti doresti ca angajatii tai sa isi desfasoare activitatea intr-un spatiu modern, care sa ii motiveze si in care sa se simta bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.