olguta, chioscuri, demolari

Propietarii de chioscuri din Craiova, in special cele amplasate in centrul orasului, au motive serioase de ingrijorare: Olguta Vasilescu vrea sa demoleze si chioscuriole ramase de la prima demolare.

Dupa mai bine de sapte ani de zile de la demolarea primelor chioscuri in Craiova, in primul mandat al Olgutei Vasilescu, actualul candidat al PSD la primaria Craiova anunta o noua etapa de demolari. Aceasta se refera la chioscurile din Centrul Craiovei.

Craiovita, lovita crunt de buldozerul Olgutei

In 2013-2014, odata cu demararea operatiunii buldozerul, cartierul Craiovita a fost cel mai afecat, aici au fost puse la pamant zeci de chioscuri, iar in urma ruinelor au ramas sute de familii fara un venit. Totul s-a uitat repede!

Chioscurile din centrul Craiovei, in vizorul Olgutei Vasilescu

Chiar daca au mai scapat foarte putine chioscuri in centrul Craiovei, o parte din propietari inaintand plangeri in instanta, amenintarea ca vor ramane fara micile afaceri a revenit.

”Desi aceasta parte a Craiovei are multe cladiri monument, din pacate, de peste 30 de ani, e in paragina, cu multe chioscuri vechi si insalubre si din aceasta cauza nu e tranzitata”, scrie Olguta Vasilescu pe Facebook.

 

1 COMENTARIU

  1. Consider că este vina alegătorilor craioveni trebuiau să știe că o Curvă de centura a intrat in politica prm la vadim care a declarat că umbla cu cuțitul prin prm Apoi a trecut la jigodiile din psd unde a continuat cu sexul oral Muia pînă ă găsit un tiganoi spurcat Manda sau mandea !!Acum sa fie atenti la vot Craioveni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here