tupeu

Pesedistilor, bagati alta, asta cu impozit pe venit zero la salariul minim a mai rulat si la alegerile din 2016. Sau ati uitat?! Cine are un pic de memorie isi poate aminti cum Dragnea, in stilul sau de politruc maruntel, ieșea la televiziunile de propaganda si ne arata cum cresc, se dubleaza sau chiar tripleaza veniturile romanilor! Multi au crezut, au dat fuga si au deschis conturi bancare noi, sa nu incurce dublarile si triplarile de salarii si pensii promise de PSD.

La patru ani distanta, aproape acelesi personaje, au tupeul sa iasa in fata si sa spuna aceleasi minciuni promise in urma cu patru ani. Tupeu si nesimtire mai mare ca a pesedistilor, nici ca exista.

„PSD propune impozit pe venit zero la salariul minim, prin creșterea deducerilor personale, plafonul maxim fiind salariul de 6.000 lei. Astfel, 80-85% dintre salariații țării vor fi cuprinși în această măsură și vor avea câștiguri nete semnificativ mai mari! Este vorba în special de cei între salariul minim și pragul salarial de 4.000 lei”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here