Craiova: Spectacolul TOSCA, reprogramat pentru zilele de 9 şi 10 iunie

Craiova: Spectacolul TOSCA, reprogramat pentru zilele de 9 şi 10 iunie

Opera Română Craiova a REPROGRAMAT spectacolul TOSCA din Parcul Nicolae Romanescu pentru zilele de 9 şi 10 iunie, la ora 22.00.

Datorită numărului mare de solicitări pentru bilete, Opera Română Craiova va susţine două spectacole-eveniment “TOSCA” în Parcul Nicolae Romanescu

Astfel, sâmbătă, 9 iunie, publicul îi va putea aplauda pe Ramon Vargas, Joanna Parisi şi Alberto Gazale. Iar datorită numărului mare de solicitări, Opera Română Craiova vă invită şi duminică, 10 iunie, în Parcul Nicolae Romanescu pentru încă o reprezentaţie-eveniment a spectacolului “Tosca” de Giacomo Puccini. Distribuţia pentru al doilea spectacol urmează să fie comunicată astăzi, 7 iunie, pe site-ul web al instituţiei precum şi pe pagina de Facebook.

Din pricina condiţiilor meteorologice care au făcut imposibilă desfăşurarea spectacolului “Tosca”, Opera Română Craiova a fost nevoită să amâne reprezentaţia din 6 iunie. Biletele achizitionate rămân valabile pentru spectacolul de sâmbătă, 9 iunie. Spectatorii care sunt în imposibilitatea participării la evenimentul de sâmbătă, 9 iunie, pot solicita contravaloarea biletului la agenţia Operei Române Craiova (Stada Mihai Viteazul, Nr. 7). Pentru spectacolul de duminică, 10 iunie, ora 22.00, biletele au fost puse în vânzare, cu preţuluri între 30 şi 50 de lei.

În situaţia puţin probabilă de a ne confrunta cu aceleaşi condiţii meteo nefavorabile, reprezentaţia/le se vor desfăşura pe scena Filarmonicii “Oltenia”. Publicul va fi anunţat cu minim o oră înainte de începerea evenimentelor.

În 2018, Opera Română Craiova organizează, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local, (sponsor principal ENEL) un eveniment în premieră pentru România: spectacolul “Tosca” de Giacomo Puccini. Evenimentul se va desfăşura în Parcul Nicolae Romanescu, unul dintre cele mai mari parcuri din sud-estul Europei, cu un decor care încorporează Podul suspendat, dar care va conţine şi proiecţii 3D/videomapping spectaculoase, create special pentru evenimentul regizat de Antoniu Zamfir.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.