Craiova: Politist de la Rutiera, lovit in cap cu un telefon mobil

0
cap spart, politist, rutiera craiova

Cristian Bitică, politist in cadrul Serviciului Rutier Dolj, s-a ales cu capul spart dupa ce a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui sofer care a efectuat o depasire neregulamentara pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei.

„In aceasta seara, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui sofer care a efectuat o depasire neregulamentara pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei.
Intrucat soferul nu a oprit la semnal, politistii au pornit in urmarirea lui cu semnalele acustice si luminoase in functiune, reusindu-se blocarea in trafic a autoturismului. In momentul in care politistii incercau sa-l imobilizeze, soferul ar fi lovit pe politistul Cristian Bitică cu telefonul in zona capului.

S-a procedat la urmarirea acestuia, cel in cauza fiind somat verbal sa se opreasca.
Ulterior, au fost trase mai multe focuri de arma, in plan vertical, fara a se reusi insa prinderea barbatului respectiv.
Cel in cauza s-a prezentat la sediul IPJ Dolj, in prezent fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, cauza fiind preluata de catre un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sindicatul Politistilor, apel catre ministrul Carmen Dan

Azi 19.09.2018 în Craiova a mai fost ultragiat un polițist ! Un fapt banal, cotidian în cel mai periculos oraș din România. În timp de domnul procuror Marin Rogoveanu făurește dosare penale pe bandă rulantă polițiștilor din I.P.J. Dolj , ca la mină, polițiștii din Craiova sunt ultragiați pentru că doamna legată la ochișori cu balanța în mână nu este doar oarbă, este mută și surdă când vine vorba de polițiști ! Doamna ministru Carmen Dan dormiți liniștită?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here