Craiova: Minora, prinsa la furat in Cimitirul Ungureni

Craiova: Minora, prinsa la furat in Cimitirul Ungureni

O minora din Craiova a fost prinsa de polițiștii locali, in sera zilei de luni, 9 aprilie,  în timp ce sustrăgea o geantă tip rucsac, aflată lângă un monument funerar din incinta Cimitirului ”Ungureni”, ce aparținea numitei F.S., în timp ce aceasta aprindea lumânări la un cavou.

Potrivit reprezentantilor Politiei Locale Craiova, rucsacul conținea suma de 70 de lei, carduri bancare și acte de stare civilă, care au fost recuperate și restituite persoanei vătămată. Persoana care a comis fapta a fost condusă la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predată, împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii, către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, la Telefonul Cetățeanului (0251/984) s-au primit două apeluri prin care s-a sesizat pierderea în Parcul ”Nicolae Romanescu” a doi minori, în vârstă de 4 ani – din Craiova – , respectiv în vârstă de 8 ani – din comuna Coșoveni.

În urma activității desfășurată de către dispecerii Biroului Supraveghere Video, din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, care monitorizează Parcul ”Nicolae Romanescu”, cei doi minori au fost depistați și predați aparținătorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.