Laboratorul unei cofetarii din Craiova a fost vandalizat si incendiat, in noapte de 11/12 februarie.

Potrivit IPJ Dolj, in noaptea de 11/12 februarie a.c., polițiştii Sectiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu la o cofetărie din Craiova. La fața locului s-au deplasat polițistii și pompierii din cadrul I.S.U. Dolj, aceştia din urmă acționând pentru stingerea incendiului, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

Până în prezent, polițistii au stabilit faptul că incendiul ar fi fost provocat intenționat de două persoane, după ce inițial acestea ar fi spart geamul exterior al localului. Cercetările continuă în acest caz pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

”Dragi clienti , prieteni,cunostinte noaptea trecuta punctul de lucru al cofetariei a fost vandalizat si incendiat intentionat.Potrivit primelor cercetari facute de politie,procuratura si pompieri focul a fost declansat de 2 suspecti care au spart geamul si au aruncat o sticla de benzina. Orice informatie ne este de ajutor!!, scriu reprezentantii cofetariei,  pe pagina de Faccebok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here