Craiova: Charisma organizează prima ediție a Târgului de brazi, decorațiuni și dorințe Crăciun CharisMagic!

Craiova: Charisma organizează prima ediție a Târgului de brazi, decorațiuni și dorințe Crăciun CharisMagic!

În perioada 24 noiembrie – 16 decembrie 2017, Charisma organizează în Craiova prima ediție a Târgului de brazi, decorațiuni și dorințe Crăciun CharisMagic! Vizitatorii târgului pot admira și achiziționa brazi complet împodobiți, ornamente și decorațiuni de Crăciun, iar cei curajoși pot pleca acasă cu un cadou secret sau un cadou surpriză! Pe perioada târgului, clienții beneficiază de 10% reducere și ambalare gratuită la toate produsele achiziționate!

În plus, Charisma donează 5% din valoarea totală a încasărilor în scopuri caritabile! Puteți să acceptați și voi provocarea faptelor bune și să fiți parte a magiei Crăciunului. Faceți o faptă bună, arătați-le asta prietenilor de pe Facebook, folosind #charismagie, sau veniți la centrul de colectare a cutiilor cu cadouri ShoeBox din cadrul târgului.

Târgul de brazi, decorațiuni și dorințe Crăciun CharisMagic este deschis până pe 16 decembrie 2017 în magazinul Charisma din Craiova, cart. Valea Roșie, str. Rovinari, nr. 19! Detalii suplimentare despre programul, produsele și provocările târgului găsiți pe www.charismatrade.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.