pmp dolj

PMP DOLJ: CANDIDEZ PENTRU A AJUTA, NU PENTRU A STA CU MÂNA ÎNTINSĂ!

Cosmin Bosoancă, candidat PMP la Consiliul Județean Dolj:”Mă voi bate in Consiliul Judetean pentru promovarea sectorului legumicol si sprijinirea la timp a fermierilor mici si mijlocii”

Candidatul PMP la functia de consilier judetean, anreprenorul Silviu Cosmin Bosoanca a avut mai multe inițiative in sprijinul fermierilor din sectorul legumicol.

”Decizia de a candida vine cu niște responsabilități! Vreau sa ajut, vreau sa dam o sansa reala celor care au initiative si care aduc plusvaloare comunitatilor. Prețuiesc județul în care am studiat și m-am format și de aceea am ales să pun umărul la o schimbare POZITIVĂ. Agricultura in judetul nostru are un potential urias insuficient valorificat.Daca vom crea conditii ca oamenii care lucreaza aici sa prospere, cu siguranta nu vor mai exista atâția copii lăsați singuri de părinții plecați la muncă în străinătate”- spune liderul tineretului PMP Cosmin Bosoancă”
Candidatul PMP la Consiliul Judetean militează pentru investițiile în susținerea și promovarea sectorului agricol, întrucât fondurile nerambursabile ar putea ajuta fermierii mici şi mijlocii să se dezvolte mai bine în activitatea de producţie, depozitare şi comercializare.
”Mai mult, așa cum am precizat si în memoriile inaintate Ministerului Agriculturii și Dezvoltarii Rurale, sectorul legumicol trebuie introdus pe lista sectoarelor agricole eligibile pentru sprijinul acordat de MADR, în contextul pandemiei COVID-19. Desi raspunsul de la minister intarzie sa apara nu renunt la lupta mea pentru acest obiectiv”- a mai precizat candidatul PMP pentru Consiliul judetean Dolj, Silviu Cosmin Bosoancă
El considera ca in lumea tehnologiei moderne nu ar trebui asteptat 30 de zile pentru un raspuns din partea institutiilor statului iar sedintele consiliilor locale, inclusiv cele ale consiliului judetean ar trebui sa fie publice, de facto nu doar de jure.
”Fiecare cetățean are dreptul sa afle, in timp real, deciziile autoritatilor, pe ce se cheltuie banul public colectat din taxele si impozitele pe care le plateste.Respectul se câștigă doar arătând respect pentru cetățenii din comunitate”

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here