china , telefoane, mobile

Dupa criza economica produsa de coronavirus in China, specialistii vin cu vesti proaste si spun ca pretul telefoanelor mobile ar putea creste si cu 30%.

“Pentru 2020 există în momentul de faţă toată această presiune legată de coronavirus. Sunt specialişti care au evaluat impactul pe categorii de produse, datorită evenimentelor care au fost în China, şi vedem ce se întâmplă acum în Europa. Cele mai afectate vor fi laptopurile şi smart-watch-urile, pentru că fabricile din China au pornit mai târziu, mai ales că vacanţa de Anul nou Chinezesc s-a prelungit. Vor exista probabil în trimestrul II al nostru probleme pe zona de stoc de marfă, de disponibilitate de marfă pentru că fabricile nu au produs”, directorul general al Flanco, Dragoş Sîrbu, pentru economica.net.

Productia de componente IT si telefonie a scazut, in ultimele trei lunila jumatate, iar aprovizionare se face din stocurile existente inainte de izbucnirea cepidemiei de coronavirus.

Cu cit aceasta criza este prelungita, un blocaz economic este inevitabil, iar pagubele economice la nivel global sunt de ordinul miilor de miliarde de dolari.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Am citit in articol ca cele mai afectate vor fi laptop-urile si smartwatch-urile insa vad multe site-uri care chiar ofera reducere la ceasurile inteligente, de exemplu, printre care si Xkids. Am remarcat ca in general, electronicele si electrocasnicele sunt mai cautate acum si sunt la oferte super bune

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here