Comuna doljeana Mischii, in scenariul rosu

0

Comuna doljeana Mischii a intrat, incepand de vineri, in scenariul rosu, anuntul a fost facut de Gheorghe Popa, primarul localiatatii. In prezent, in comuna Mischii se afla in carantina/ izolare la domiciliu 14 persoane, iar incepand cu data de 17.10.2020 se instituie obligatia de purtare a mastii de protectie in toate spatiile publice deschise.

”Informare cetateni!

Revenim cu informatii noi privind situatia COVID – 19 in comuna noastra.
Din ultimele date primite de la DSP Dolj, in comuna noastra se afla in carantina/ izolare la domiciliu 14 persoane, astfel ca prin hotararea nr. 34 a CJSU Dolj, comuna Mischii a trecut in scenariu rosu, scenariu care presupune urmatoarele masuri:

1) incepand cu data de 17.10.2020 se instituie obligatia de purtare a mastii de protectie pentru toate persoanele care au implinit varsata de 5 ani, prezente in toate spatiile publice deschise
2) se interzice organizarea si desfasurarea de activitati ale institutiilor de spectacole sau concerte

3) este interzisa activitatea de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcolice de tipul cafenelelor in interiorul cladirilor.
Pentru sanatatea dumneavoastra, revin cu rugamintea de a evita deplasarile in afara locuintei care nu sunt absolut necesare, de a evita contactul cu alte persoane (ex. vecini, vanzatori ambulanti, etc.) si nu uitati, sa PURTATI in permanenta, cand parasiti locuinta, masca de protectie!
Numai singuri va puteti purta de grija!
Va doresc sanatate multa!”, a scris Popa Gheorghe, primarul comunei, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here