Compania de Apă OLT SA anunță soluționarea problemelor din zona pasarelei feroviare de pe strada Drăgănești

Compania de Apă OLT SA anunță soluționarea problemelor din zona pasarelei feroviare de pe strada Drăgănești

Primăria municipiului Slatina aduce la cunoștința locuitorilor faptul că, luna trecută, pe raza orașului au fost efectuate o serie de lucrări importante pentru preluarea cantităților de precipitații și evitarea, pe viitor, a problemelor cauzate de ploi în zonele unde s-a intervenit. În acest sens, SC Compania de Apă OLT SA a desfășurat lucrări pe următoarele străzi:
— Aleea Tineretului, Bl. FB 25;
— Mănăstirii (Palatul de Justiție – partea dreaptă);
— Crișan (în fața sediului AJOFM Olt);
— A.I. Cuza (sensul giratoriu Vălcea, pe partea cu Troița Eroilor);
— Crișan (în fața sediului firmei SC Marmur Art SRL);
— A.I. Cuza (În fața sediului firmei SC Vasinvest SRL);
— Mănăstirii (Palatul de Justiție – partea stângă);
— Drăgănești (intersecție A.I. Cuza);
— Aleea Textilistului;
— Cireașov (intersecția cu A.I. Cuza).
Reprezentanții SC Compania de Apă OLT SA anunță totodată soluționarea problemelor din zona pasarelei feroviare de pe strada Drăgănești care, în trecut, au generat ambuteiaje rutiere în zilele când au căzut cantități mari de precipitații. În acest sens, în cursul lunii trecute a fost montată o conductă pentru preluarea apelor pluviale de pe platforma SC Alprom SA direct în caseta de pe strada Drăgănești (la pasarela anterior menționată).
În același interval de timp a fost montată și o electropompă de colectare a apelor uzate în incinta Stației de Pompare Apă Uzată (S.P.A.U.) din zona Palatului de Justiție – suplimentar față de cea existentă, după ce s-a constatat că aceasta nu făcea față singură volumului mare de apă uzată.
Nu în ultimul rând, SC Compania de Apă OLT SA a terminat de montat o rețea de hidranți de incendiu pe strada Fântânilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.