Deputatul USR- Dolj Adrian Prisnel si-a aratat intentia de a participa la competiția internă pentru a obține nominalizarea USR la funcția de Primar al Municipiului.

”Am zâmbit cu drag zilele trecute când mi-a spus un prieten că eu am fost primul candidat USR la primăria unui oraș mare; nu îmi pusesem niciodată problema așa dar m-am gândit de multe ori la experiența campaniei pentru Primăria Craiova din vara lui 2017. M-a marcat personal, m-a forțat la reflecție și m-a modelat ca politician – am învățat cât de mari, de concrete și pragmatice sunt așteptările oamenilor de la politicieni și cât de puține dintre aceste așteptări se găsesc măcar pe radarul omului politic.

Având în spate experiența candidaturii anterioare m-am hotărât să particip la competiția internă pentru a obține nominalizarea USR la funcția de Primar al Municipiului Craiova.

Evoluția electorală de la ultimele alegeri Europarlamentare, atunci când USR PLUS a câștigat clar alegerile în Craiova, conjunctura politică în care ne confruntăm cu un PSD fragmentat de convulsii și lupte interne pentru putere și supraviețuire creează oportunitatea de a scoate în mod real primăria Craiova de sub influența nefericită a celor care au condus municipiul și județul în ultimii treizeci de ani și de a o pune să lucreze pentru craioveni.

Cu o oportunitate atât de clară Craiova nu s-a mai întâlnit până acum și nu ar trebui irosită. Este responsabilitatea noastră, a liderilor partidelor ce au făcut până acum opoziție PSD, a partidelor care vor fi la putere în viitoarea legislatură, să discutăm o soluție pragmatică prin care să propunem un candidat unic la Primăria Craiova.

Invit liderii PNL Dolj, ai PLUS Dolj și ai celorlalte partide dornice să participe la schimbare la nivel local să începem discuțiile pentru a găsi acea soluție. Energia, nevoia de schimbare a societății și încrederea cu care ne-au investit craiovenii nu trebuie irosite”, a scris Claudiu Prisnel pe pagina de Foacebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here