CJ Valcea: Presedintele Constantin Constantin Rădulescu monitorizeaza proiectele investitionale demarate in judet

CJ Valcea: Presedintele Constantin Constantin Rădulescu monitorizeaza proiectele investitionale demarate in judet

Săptămâna pe care o începem astăzi va fi una extrem de importantă în planul decizional administrativ, întrucât, având în vedere relațiile excelente de colaborare cu Primăria și Prefectura, dar și cu celelalte instituții ale statului, păstrăm ritmul decizional, care privește anumite investiții, programe sau proiecte aflate în derulare sau pe care urmează să le implementăm.

În acest sens, am discutat cu domnul primar Mircia Gutău și miercuri vom face împreună o analiză cu privire la proiectul de unificare a celor două teatre, la amenajarea Centrului de Permanență Medicală în cartierul Ostroveni, precum și la identificarea și stabilirea modului de acțiune, legală, prin care Primăria municipiului să poată interveni în vederea amenajării unor parcuri în zona unităților spitalicești din Râmnic, aflate în coordonarea Consiliului Județean Vâlcea.

La prima oră am discutat cu domnul Prefect, monitorizăm și vom interveni, conform competențelor legale, în cazul în care locuitorii din comuna Alunu ar putea fi afectați de alunecarea haldei de steril. Am dispus ca o echipă de la Direcția Tehnică a Consiliului Județean Vâlcea să se deplaseze în zonă pentru a sprijini, la nevoie, autoritățile locale și celelalte instituții, atunci când va trebui să intervenim.

Tot în cursul acestei săptămâni, vom avea o ședință de progres la Mirajul Oltului, unde am dispus să avem reprezentanți care să monitorizeze zilnic și să ne informeze cu privire la păstrarea ritmului de lucrări, în vederea finalizării investiției.

În această dimineață, am avut o ședință de analiză legată de RAJDP Vâlcea și, împreună cu directorul executiv, am stabilit să intensificăm ritmul de lucrări acolo unde avem licitații câștigate pe OG 28, dar și să menținem un ritm susținut la lucrările de reparații, întreținere și turnare covoare asfaltice pe drumurile județene.

De astăzi, RAJDP Vâlcea a început să acționeze în comuna Măciuca, în vederea asfaltării unor drumuri locale, pentru care s-a obținut finanțare conform prevederilor Ordonanței de Guvern nr.28/2013.

Se lucrează intens între compartimentele de specialitate pentru depunerea proiectelor de reabilitare a centrelor de plasament’. — Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published.