Circ american pe meleaguri oltenesti: mai mulți militari americani, încătușați și amendați de polițistii craioveni

Circ american pe meleaguri oltenesti: mai mulți militari americani, încătușați și amendați de polițistii craioveni

Sapte soldați americani care lucrează la Baza Deveselu au fost amendați de polițiștii craioveni după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi petrecut într-un club din centrul Craiovei, refuzând sa plateasca consumatia.

Cei şapte soldaţi au mers sâmbătă seară într-un club din Craiova, unde au consumat mai multe băuturi alcoolice, insa la plecare aceştia au refuzat plătească consumatia. Agenţii de pază i-au urmărit şi, la câteva sute de metri, de local i-au prins, iar între cele două grupuri a izbucnit un scandal.

Un echipaj de poliţie a intervenit, iar pentru că americanii au devenit violenţi, oamenii legii i-au imobilizat, încătuşat şi i-au dus la secţia de poliţie. Sase dintre ei au fost amendati de politisti pentru comportament agresiv.

 

“În dimineaţa zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentaţie publică din Craiova, s-a produs un eveniment între un grup de clienţi ai localului respectiv şi personalul cu atribuţii pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumaţiei. Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional, conform Legii 61/1991”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Un Comentariu la "Circ american pe meleaguri oltenesti: mai mulți militari americani, încătușați și amendați de polițistii craioveni"

 1. Cristina   19 aprilie 2018 at 10:28

  Adevarul cum s-au petrecut defapt faptele
  Sapte Ofiteri americani care lucrează la Baza Deveselu au fost amendați de polițiștii craioveni după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi petrecut într-un club din centrul Craiovei, refuzând sa plateasca consumatia, aducand injuri rasiste si de colonisti de sclavi, tragand si amenitand cu arme de foc, incercand sa fuga fara sa plateasca si sa fure bani din casa de marcat si seiful localului. Urland sus si tare tu Romania tu esti tarfa mea, taci si sugeo. Panaramo sclavo imputita, tiganca cersetoare si imputita, sclavo sugeo.

  Cei şapte ofiteri americani au mers sâmbătă seară într-un club din Craiova, unde au consumat mai multe băuturi alcoolice, insa la plecare aceştia au refuzat plătească consumatia, si au incercat sa jefuiasca localul sa fure casa de marcaj si casa de bani. Agenţii de pază i-au urmărit şi, la câteva sute de metri, de local i-au prins, iar între cele două grupuri a izbucnit un scandal.

  Un echipaj de poliţie a intervenit, iar pentru că ofiterii americani au devenit violenţi, oamenii legii i-au imobilizat, încătuşat şi i-au dus la secţia de poliţie. Sase dintre ofiterii americani au fost amendati de politisti pentru comportament agresiv.

  „În dimineaţa zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentaţie publică din Craiova, s-a produs un eveniment între un grup de clienţi ai localului respectiv şi personalul cu atribuţii pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumaţiei justificanduse ca sant armata de ocupatie si ca atare nu trebuie sa pladeasca nimic , si ca ei pot sa omoare ,violeze fure pe cine vrea muschiul lor.

  Ba mai mult ei au venit sa se imbogateasca, ca in Iraq, Afganistan, Siria. Si ca ei vor sa faca avere nu au venit degeaba asa ca romanii sa le plateasca taxa de protectie si ei vor sa jefuiasca niscai banci muzeie cum au facut in Vietnam, Coreea de Sud impreuna cu fosta Presedinta,Iraq,Afganistan,Siria etc.

  Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, si aduceau insulte rasiste la adresa romaniilor, numindui gunoierii planetei, cersetorii planetei, fii de cur…..ve, handicapatii,doblitocii planetei, tiganii planetei,sclavi planetei etc. Ofiteri americani urlau sus si tare ca romanii sant sclavii lor si romania colonia lor cu sclavi bananiera si ca ei sant capitalisti imperialisti si au venit sa instaureze jaful,sclavia,teroarea.
  au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional, conform Legii 61/1991”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

  Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.