CEZ Distributie: Retele de alimentarea cu energie electrica au repuse sub tensiune

CEZ Distributie: Retele de alimentarea cu energie electrica au repuse sub tensiune

CEZ Distributie informeaza ca, in ultimele ore, cea mai mare parte a instalatiilor electrice afectate de vant au fost repuse sub tensiune. Pe parcursul noptii de 13 spre 14 noiembrie echipele de interventie CEZ au lucrat pentru eliminarea deficientelor, iar la aceasta ora au ramas sub avertizare meteo de intensificari ale vantului judetele Gorj, Valcea si Arges.

Potrivit unui comunicat de presa, la aceasta ora mai sunt inregistrate 2  localitati partial afectate de intreruperi in alimentarea cu energie electrica (Arges – Satic si Gorj – Cerna) si deranjamente individuale care au aparut in cursul diminetii si pentru care se lucreaza in vederea remedierii.

Precizam ca situatia prezentata mai sus se afla intr-o permanenta mobilitate ca urmare a evolutiei defavorabile a conditiilor meteo si a interventiei turelor operative.

Reprezentantii CEZ Distributie sunt in contact permanent cu autoritatile publice locale si judetene pentru coordonarea interventiei in teren. In unele cazuri durata manevrelor de remediere a fost prelungita ca urmare a accesului dificil in zonele cu instalatii electrice mai ales acolo unde acestea se afla in zone greu accesibile.

Semnalarea tuturor defectiunilor in reteaua de distributie a energiei electrice din aria de operativitate a CEZ Distributie se poate face apeland numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

Leave a Reply

Your email address will not be published.