Cătălin Ivan, europarlamentar PSD: Mitingul PSD ar trebui sa fie urmat de o avalansa de dosare penale

Cătălin Ivan, europarlamentar PSD: Mitingul PSD ar trebui sa fie urmat de o avalansa de dosare penale

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, declaratie şoc despre mitingul PSD.Despre europarlamentarul Catalin Ivan nu stim daca mai este sau nu membru PSD, insa un lucru se stie, politicaianul uraste foarte mult conducerea PSD, in special pe presedintele Liviu Dragnea, despre care spune ca e cel mai corupt politician roman din istoria Romaniei.

” Mitingul PSD, probabil ultimul care se va mai organiza in Romania in felul acesta, ar trebui sa aiba fie urmat de o avalansa de dosare penale. Am putea spune fara sa gresim ca mitingul de sambata este un miting penal pentru sustinerea celui mai corupt politician din istoria Romaniei.

Va asigur, ca fost membru al acestui partid care cunoaste realitatea din interior in cele mai mici detalii, ca majoritatea covarsitoare a celor care vor participa la mitingul PSD vor fi adusi cu forta. Veti vedea oameni foarte saraci care beneficiaza de ajutor social si care stiu ca depinde de primar daca mai primesc sau nu acel ajutor, angajati necajiti din diferite regii aflate in subordinea primariilor vor fi obligati sa mearga la Bucuresti.

Companiile private care au contracte cu statul vor fi obligate sa sustina cheltuielile si/sau vor trimite oameni.

Cred ca mitingul PSD de sambata este unul cu o profunda valoare de simbol. Este imaginea perfecta a regimului Liviu Dragnea. Are toate “ingredientele” pentru a intelege perfect Romania lui Dragnea: oameni necajiti urcati in autocare precum vitele in vagoane si transportati la Bucuresti, toate companiile care capuseaza bugetul statului si ingrasa conturile diferitilor politiceni locali sau nationali vor face un efort imens pentru a sustine aceasta mascarada, ordinele de partid se vor transmite prin institutiile publice controlate politic si vor deveni obligatorii pentru toti cei care au avut, au sau vor avea vreodata nevoie de vreo institutie a statului.

Trebuie sa-i multumim lui Liviu Dragnea pentru aceasta demonstratie. Daca era cineva care inca nu a vazut fata hidoasa a acestui regim, acum nu o mai poate evita.

Dupa acest miting va fi avut loc, va propun o tema de analiza personala. 

Daca aveti copii pe care vreti sa-i cresteti in Romania, daca aveti copii plecati afara pe care ii vedeti foarte rar si va mistuie dorul de ei si de nepoti, daca ati munict o viata intreaga si nu v-ati imaginat nicio secunda ca veti ajunge la mila unor analfabeti (fie ei si doar analfabeti functional), daca vi se pare strigator la cer ca resursele acestei tari si toate bogatiile ei sa fie date unor gupuri de interese straine, daca va deranjeaza ca cei care au furat aceasta tara timp de aproape 30 de ani va rad in fata in fiecare zi afisand opulenta si luxul greu de imaginat la politicienii din orice tara civilizata….pot adauga un numar foarte mare de “daca”, atunci este momentul sa luati o decizie personala. Este decizia fiecaruia daca accepta pasiv, resemnat, aceasta situatie sau face ceva.

Eu cred ca este timpul ca romanii sa ia atitudine. Cred ca, dupa mitingul de sambata, tot mai multi vom spune ca este prea mult”, a scris Ivan despre mitingul PSD pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.