Catalin Ivan: Dăncilă este ultima persoană care ar fi putut vreodată să conducă un guvern într-o țară civilizată

0

Fost membru PSD, în prezent candidat la Preşedinţia României din partea Partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională, Catalin Ivan, spune ca opozitia nu îşi doreşte schimbarea Guvernului, iar despre Dancila: ”un rebut trist al învățământului românesc”.

“Recunosc că nu urmăresc deloc această nouă nebunie a clasei politice cu moțiunea de cenzură. Imi seamănă foarte mult cu o furtună într-o găleată. Nu este nici oportună, nu va produce nicio schimbare reală și nu are nicio legătură cu problemele românilor. Este doar imaginea perfectă a unei clase politice iresponsabile, preocupată doar de propriile interese, dispusă să dea foc țării pentru niște calcule meschine, electorale.

Iohannis și PNL trebuie să arate propriului electorat că luptă cu PSD-ul, deși nu au făcut-o deloc în ultimii trei ani. Ba mai mult, Iohannis a fost într-o permanentă și perfectă complicitate cu Dragnea.

Dăncilă este ultima persoană care ar fi putut vreodată să conducă un guvern într-o țară civilizată. Un rebut trist al învățământului românesc. Fiecare zi la conducerea Guvernului României înseamnă luni sau ani de muncă în viitor pentru a repara dezastrul”, scrie Ivan pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here