Carmen Iohannis le-a transmis procurorilor de la Parchetul General un fax prin care își explică absența de la audierile

0
carmen iohannis, parchet

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a transmis procurorilor de la Parchetul General un fax prin care își explică absența de la audierile care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, scrie stiripesurse.ro

Carmen Iohannis  fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiţiei referitor la casele familiei din Sibiu. Klaus Iohannis a anunțat încă de la începutul săptămânii că soția sa nu va lua parte la audieri, fiind ambii plecați în Marea Britanie, în cadrul unei vizite oficiale.

Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse Lumea Justiției împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucșă, și a soților Carmen și Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidențial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparțineau statului român și erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here