Cand pacea devine plictisitoare

Cand pacea devine plictisitoare

Pacea dintre presedinte si politicieni a devenit plictisitoare. Site urile si TV urile au ramas fara materie prima, iar stalpul tarii, in cazul de fata justitia cea orba, lucreaza in conditii decente, fara stres, la noile dosare ce vor muta aceasta liniste deplina din loc, cu tot cu majoritatea parlamentara.

Majoritatea parlamentara s-a aciuat pe langa guvernul Grindeaniu, precum pasarile de ploie, poate asa pot scapa din vizorul soimului hulpav.

Desi Guvernul Grindeanu detine o popularitate suficient de mare pentru cele 3 luni de existenta, acest lucru nu inseamna ca poate tine frau unui asalt justitiaro- mafiot major, avand in vedere ultimele modificari privind reorganizare si intrarea in normalitate a SRI.

Fara un aliat de nadejde, asa cum a fost SRI, DNA va deveni un exempu prost pentru justitia romaneasca, mai ales acum dupa ce au fost devoalate anumite actiuni întreprinse de procurori din cadrul acestei institutii.

In ultima perioada DNA a pierdut enorm la capitolul imagine. Incapatanarea Codrutei Kovesi de a ramane in fruntea DNA este cea mai proasta alegere, imaginea sa a suferit enorm dupa dezvaluirile lui Ghita,  plagiatul de patru la suta, mai multe dosare intoarse de judecatori, toate  acestea au dus la erodarea credibilitatii  sefei DNA. Cat depre pacea dintre politicieni si presedintele Iohannis, speram ca acesta sa fie una de lunga durata, desi interesele spun alceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.