ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Biroul De Investiții Regional Oltenia IFN S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.

Infinity Capital Investments S.A., cu sediul în Craiova, str. Tufănele, nr. 1, jud. Dolj, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J16/1210/1993, având CUI RO 4175676, organizează în data de 29.02.2024, ora 12, la adresa din Craiova, str. Tufănele nr. 1, jud. Dolj, licitație competitivă deschisă cu strigare, pentru vânzarea participației de 19,454% din capitalul social, deținută de Infinity Capital Investments S.A. la Biroul De Investiții Regional Oltenia IFN S.A., respectiv 272.411 acțiuni.

Vânzarea se face pentru participația în întregime, respectiv pentru toate acțiunile deținute de Infinity Capital Investments S.A. în capitalul social al emitentului Biroul de Investiții Regional Oltenia IFN S.A., nu în mod individual sau fracționat.

La ședința de licitație se pot prezenta persoane fizice și/sau juridice române sau străine care fac dovada îndeplinirii cerințelor prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a Licitației. Sunt puse la dispoziția participanților un Caiet de Sarcini ce conține prezentarea emitentului Biroul de Investiții Regional Oltenia IFN S.A., ale cărei Acțiuni se vând, precum și Regulamentul Licitației. Acestea sunt disponibile pe site-ul Infinity Capital Investments S.A. la adresa: https://infinitycapital.ro/vanzari-active/biro/.

Prețul de pornire al licitației este de 1.600.000 lei.

Garanția de participare la licitație este de 400.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.