Anișoara Stănculescu, candidat PMP pentru Camera Deputatilor a declarat miercuri, ca a sosit timpul să lăsăm deoparte duplicitățile care ne fac atât de mult rău in politica. 

”Am asumat politic si public un angajament privind reducerea numarului de parlamentari la 300 si eliminarea pensiilor speciale pentru politicieni.

Personal, cred ca, in prima sesiune a noului legislativ, undeva in luna februarie, putem demara procesul legislativ prin care sa abrogam legile care deriva din acest angajament.De asemenea, am redactat un pact, un pact care l-am asumat si se refera la reducerea numarului de parlamentari la 300 si eliminarea pensiilor speciale.

Acesta a fost trimis catre toate secretariatele partidele, acesta trebuie să fie semnat de către candidații de pe locul I la Senat și Camera Deputaților, acest pact respecta vointa doljenilor, iar dacă acesti candidatii vor sa respecte dorinta doljenilor, atunci vor semna acest pact. Daca nu vor sa respecte vointa doljenilor, atunci nu vor semna acest pact. Dar nu trebuie sa uitam ca la referendumul din 2009, un procent foarte mare, respectiv 83% dintre romani si-au dat acordul pentru reducerea numarului de parlamentari la maxim 300 de parlamentari” a declarat Anisoara Stanculescu.

Presedintele PMP Dolj sustine ca, potrivit unor date sociologice, peste 90% dintre romani doresc reducerea numarului de parlamentari la 300, dar si eliminarea pensiilor speciale pentru politicieni.

”Cred ca este timpul sa lasam la o parte duplicitatile care ne fac atat de mult rau in politica. Este timpul sa fim mai responsabili si sa respectam cuvantul dat”, a mai adaugat Anisoara Stanculescu, presedinte PMP Dolj si candidat pentru Camera Deputatilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here