Anchetatorii au gasit noi inditii in curtea criminalului din Caracal. Dupa ce au scanat solul si  pereții casei, anchetatorii au marcat nu mai puțin de 85 de zone ca fiind suspectesi unde ar putea fi gasite alte probe.

Toate acestea după ce, în prealabil, anchetatorii au scos cami0ane întregi de mizerie și gunoaie adunate în casă de criminalul din Caracal.

Anchetatorii continuă audierile în dosarul privind dispariţia fetelelor de la Caracal. Soția lui Gheorghe Dincă, dar şi copiii acestuia au fost chemaţi pentru audieri la DIICOT. Avocatul familiei Luizei Melencu a depus plângere şi a cerut audierea Elenei Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, despre care a susţinut că ar fi locuit o lună în casa groazei, după răpirea Luizei.

“În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături. Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerpm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…)

Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

Elena Dincă a venit la Caracal înainte de Paşte şi a locuit în casa alături de Gheorghe Dincă timp de o lună, a declarat la România TV Bogdan Alexandru, primul avocat al lui Gheorghe Dincă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here