Anca Koç, un profesionist cu o carieră solidă în domeniul economic, se lansează în cursa pentru funcția de consilier la Primăria Craiova din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Cu o experiență vastă în conducerea departamentului economic al unei companii de renume din domeniul IT, Anca Koç aduce expertiză și determinare în echipa sa, având viziunea clară de a contribui la dezvoltarea și prosperitatea Craioviței.

Anca Koç este un lider dedicat, cu o abordare pragmatică și orientată către rezultate. Cu o echipă solidă alături și o abordare transparentă, Anca Koç își propune să aducă schimbări pozitive în comunitatea din Craiovița. Prin proiecte inovatoare și soluții eficiente, Anca Koç dorește să contribuie la creșterea economică și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Craiova.

Cu o pasiune pentru implicare socială și o dorință puternică de a face diferența, Anca Koç este pregătită să se bată pentru interesele comunității și să reprezinte cu demnitate nevoile locuitorilor din Craiovița. Cu o abordare deschisă și comunicativă, Anca Koç își propune să fie un consilier activ și disponibil pentru cetățeni, aducând în prim plan transparența și responsabilitatea în administrarea resurselor publice.

Pe 9 iunie, alegeți să faceți diferența și votați pentru un viitor mai bun pentru Craiovița Nouă. Alegeți Anca Koç – un lider cu experiență și o viziune puternică pentru comunitatea locală!

 

1 COMENTARIU

  1. Da, un adevărat profesionist, nu un „profesionist de carton”, cum văd că sunt pline listele de candidați la toate partidele. Să dea Domnu’ să avem mai mulți oameni ca această doamnă, Anca Koç, în CL!
    Așa că ar fi bine să deschidem ochii și să trimitem oameni competenți, să ne reprezinte în CL.
    Sunt sigur că Anca Koç va fi acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.