Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, sustine ca livrările de arme către Ucraina ar putea duce la un dezastru nuclear și la o apocalipsă radiațională.

”Dușmanii noștri fac exact acest lucru, fără să vrea să înțeleagă că acțiunile lor vor duce cu siguranță la un fiasco total. Pierde toată lumea. Un colaps. O apocalipsă! În care vom uita timp de secole de viața anterioară, până când dărâmăturile vor înceta să mai emită radiații”, a spus Medvedev.

Medvedev amenință Occidentul

Dmitri Medvedev a avertizat joi NATO să nu pună la dispoziţia Ucrainei avioane de luptă şi să le asigure întreţinerea în Polonia, spunând că acest lucru ar echivala cu a intra în război direct împotriva Rusiei, informează Reuters, citat de Agerpres.

”Şi oricine decide livrarea (şi repararea) unor astfel de echipamente sau mijloace de distrugere, precum şi mercenarii şi instructorii militari străini, vor trebui să fie consideraţi o ţintă militară legitimă”, a scris el joi pe Telegram.

Acesta, a spus el, a fost probabil singurul lucru care i-a oprit pe „infantilii de occidentali” să furnizeze avioane şi arme cu rază lungă de acţiune „dependenţilor de droguri de la Kiev”.

El nu se aşteaptă, totuşi, ca ei să reziste mult timp,”pentru că tentaţia de a distruge Rusia este mare”, a spus Medvedev, care este actualul vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.