Conducerea Camerei Deputaţilor ia act joi de demisia lui Marcel Ciolacu din funcţia de preşedinte al forului legislativ, înainte de votul de învestitură al Cabinetului condus de liderul PSD. Alfred Simionis, liderul deputaţilor PSD, va fi interimar la şefia Camerei Deputaţilor, până în toamnă, potrivit unor surse social-democrate. Tot în şedinţa de joi a Biroului Permanent al Camerei Lucian Bode devine vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul lui Florin Roman, informeaza news.ro.

Pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor se află demisia lui Marcel Ciolacu din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Acesta urmează să primească votul de învestitură, începând cu ora 12.00, în plenul reunit al Parlamentului.

În locul lui Marcel Ciolacu va fi interimar la şfia Camerei Deputaţilor liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, urmând ca votarea unui nou preşedinte al Camerei să se facă în sesiunea parlamentară de toamnă.

ŞI la grupul PNL sunt schimbări. Florin Roman renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Camerei în favoarea lui Lucian Bode, după ce acesta nu s-a mai regăsit în formula de guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.