Cel mai performant primar din Dolj privind accesarea fondurilor europene, Costel Pistritu, primarul orasului Bailesti, a demonstrat că se poate realiza schimbarea în bine chiar și aici, în Dolj. In prezent, in Bailesti se afla în derulare nu mai puțin de 28 de astfel de proiecte, care susțin dezvoltarea orasului.

”Domnul primar Costel Pistrițu a demonstrat că se poate realiza schimbarea în bine chiar și aici, în Dolj.

După 12 ani de muncă, primarul nostru a reușit să reînvie Băileștiul, modernizând orașul cu fonduri europene nerambursabile și având în derulare nu mai puțin de 28 de astfel de proiecte, care susțin dezvoltarea Băileștiului.

Unul dintre aceste proiecte prevede reutilizarea suprafețelor de teren din jurul celor două lacuri ale pârâului Balasan și transformarea acestora în zone de agrement și petrecerea timpului liber pentru comunitate. S-au amenajat deja pontoane pentru pescuit și s-au achiziționat bărci de pescuit, hidrobiciclete, caiace și ustensile pentru pescuit.

Alte proiecte prevăd înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale, modernizarea drumurilor, dotarea cu aparatură medicală a spitalelor, construirea unui teatru de vară, montarea a peste 1600 de lămpi cu led pentru iluminatul public, controlate individual, construcția unor noi grădinițe, modernizarea Satului de Vacanță, montarea unor camere de supraveghere pentru sporirea siguranței cetățenilor, modernizarea trotuarelor, construirea unei autogări și a 57 de stații pentru transportul public local, achiziționarea a 5 autobuze electrice pentru călători și construcția a 8 centre pentru închirierea bicicletelor…

În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, voi fi un partener al primarului Costel Pistrițu, pentru a continua ce s-a început în anul 2008: modernizarea și dezvoltarea acestei minunate localități, Băileștiul.

Aveți încredere, SE POATE!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here