In calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, voi fi un partener al primarului Dorel Mitulețu, oferind Calafatului sprijinul necesar pentru o dezvoltare durabilă!, sustine Alexandru Gidar, candidatul PNL la sefia CJ Dolj.

”Dorel Mitulețu, viitorul primar al Calafatului, este un fiu al acestui oraș. În calitate de viceprimar a sprijinit întreprinzătorii privați și instituțiile școlare, a rezolvat probleme sociale și a procedat în așa fel încât persoanele care au intrat în contact cu Primăria să simtă că există cineva care luptă pentru rezolvarea problemelor lor.

Pe lângă toate aceste lucruri, Dorel Mitulețu a reușit să atragă finanțare externă nerambursabilă pentru Calafat.

Sloganul său este “Să nu mai trăim prin minciună!”, iar promisiunea sa către cetățeni e clară: deciziile pe care le va lua vor fi în interesul tuturor, cu gândul la viitor. Dorel Mitulețu este primarul care va găsi soluții pentru Calafat și nu scuze!
Din 27 septembrie 2020, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, voi fi un partener al primarului Dorel Mitulețu, oferind Calafatului sprijinul necesar pentru o dezvoltare durabilă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here