Alexandru Gidar, candidat PNL la sefia CJ Dolj, sustine ca oamenii de afaceri doljeni au nevoie de un mediu in care sa poata prospera, in acest sens, in caliatate de presedinte al CJ Dolj va infiinta Consiliului consultativ pentru antreprenoriat la nivelul Consiliului Judeţean Dolj, aşa cum procedează adminstraţiile judeţene din zonele dezvoltate ale ţării.

”Crearea unui mediu în care antreprenorii și întreprinderile familiale să poată prospera și în care spiritul antreprenorial să fie susţinut reprezintă unul din obiectivele mele ca preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. Judeţul Dolj are nevoie de o strategie în acest sens pe care o voi realiza în parteneriat cu reprezentanţii patronatelor, pentru că ei pot propune cele mai bune soluţii, atât pentru sprijinirea IMM-urilor, cât şi pentru exploatarea potenţialului economic al Doljului.

Voi înfiinţa un Consiliului consultativ pentru antreprenoriat la nivelul Consiliului Judeţean Dolj, aşa cum procedează adminstraţiile judeţene din zonele dezvoltate ale ţării.
Am avut astăzi onoarea de a fi invitatul Uniunii Naționale a Patronatului din România, filiala Dolj.

Domnii Marin Dică (SC Pasaj SRL, presedinte UNPR Dolj), Dragoș Cotarcea (Fabrica de Canapele), Vali Bran (Gin Gin Flex) mi-au confirmat că administraţia judeţeană trebuie să susţină antreprenoriatul, prin dezvoltarea infrastructurilor suport, pentru a putea crea cât mai multe locuri de muncă în Dolj.

De asemenea, investitorii privaţi solicită înfiinţarea unui parc industrial in zona Barierei Vâlcii.

#DEZVOLTĂM DOLJUL!

#AI ÎNCREDERE, SE POATE!”’

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here