Alexandru Gidar, candidat PNL la presidentia CJ Dolj, face un apel pentru la electoratul de dreapta din Craiova si judetul Dolj, afirmand ca ”PSD a pierdut deja!”. PSD a a fost învins în Craiova în două rânduri de alegeri consecutive, în 2019, la europarlamentare şi la alegerile prezidenţiale.

”Aveţi încredere: PSD a pierdut deja!

Vă îndemn să mergeţi la vot duminică! Aceasta este calea democratică de a scoate judeţul Dolj din starea de subdezvoltare în care se află de 30 de ani. Să renunţăm la idei precum “votul nu contează”, “toţi sunt la fel”, “noi nu putem schimba nimic”, să ne implicăm mai mult şi dacă nu ne convin cei care ne conduc, să îi tragem la răspundere, să nu ne fie teamă că îi deranjăm.

În 27 septembrie, vă chem să întoarceţi votul împotriva partidului care a condamnat Doljul la sărăcie. Celor ce se tem încă, le spun doar atât: aveţi încredere, PSD a pierdut deja! Partidul care a fost la putere în Dolj timp de 30 de ani, a fost învins în Craiova în două rânduri de alegeri consecutive, în 2019, la europarlamentare şi la alegerile prezidenţiale. Mai mult, în alegerile din 2019, preşedintele Iohannis a fost votat de majoritatea doljenilor!
Doljul a câştigat deja o bătălie, iar în 27 septembrie îşi poate schimba definitiv destinul.

Aveţi încredere, SE POATE!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here