ALDE DOLJ: RESPECTĂM DREPTUL LA VIAȚĂ PERSONALĂ AL FIECĂRUI CETĂȚEAN

0

Anișoara Stănculescu, vicepreședinte ALDE Dolj: ”Toți doljenii ar trebui să vină la vot și să voteze conform propriei conștiințe la tema supusă Referendumului”

Referendumul este un instrument democratic prin care cetățenii unui stat pot decide prin vot asupra unei teme, probleme de interes național sau local.

Prin utilizarea unor referendumuri, democrația se consolidează iar responsabilitatea cetățenilor față de destinul lor comun poate fi afirmată activ.

ALDE  respectă cultura, istoria și tradițiile religioase românesti, prin care se acordă, în mod legitim, o mare importanță familiei.

Ca partid liberal autentic, apărător al libertăților individuale și al drepturilor cetățenești, ALDE încurajează participarea tuturor românilor la votul prilejuit de Referendumul din 6-7 octombrie și exercitarea acestui vot în deplină libertate personală, conform propriei conștiințe.
Considerăm că în contextul acestui Referendum trebuie manifestată decență  în raport cu punctele de vedere exprimate. Susținem o dezbatere constructivă fără campanii negative.
Libertatea există mai cu seamă în măsura în care ne acordăm reciproc unii altora dreptul la libertatea de exprimare și de organizare a propriei vieți.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here