presedinte cj mehedintiAladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți, dezminte informatiile aparute in spatiul public potrivit cărora acesta ar renunța la candidatura  sefia Consiliului Judetean Mehedinti. Mai mult, Georgescu ii asigura pe mehedinteni ca va fi alaturi de ei si in urmatorii patru ani.

 

”Doresc să dezmint cu tărie zvonistică răspândită în spațiul public, din preajma unor politicieni de ocazie, privind o posibilă renunțare a mea la conducerea Consiliului Județean Mehedinți și să-i asigur pe mehedințeni că vom fi în continuare alături de ei și în următorii patru ani.

Vom continua proiectele de modernizare începute în majoritatea localităților, vom demara altele, pentru că Mehedințiul are nevoie de o dezvoltare continuă, pentru a crește gradul de bunăstare al locuitorilor săi.

Noi, cei din Partidul Social Democrat Mehedinți, avem cea mai mare cotă de încredere în rândul populației, ceea ce ne obligă să nu ne dezamăgim alegătorii și să le răspundem cu faptele noastre bune pentru ei.

Politica noastră este cea a apropierii de oameni, rezolvării problemelor lor și, de aceea, nu vom răspunde atacurilor adversarilor care preferă o strategie de distrugere, în locul unor proiecte de dezvoltare pentru Mehedinți.

Comunitățile locale, primarii care conduc aceste comunități, vor găsi în continuare în mine un sprijin permanent, pentru că avem multe de făcut pentru mehedințeni și le vom spune aceste lucruri față în față, în perioada următoare”, a declarat Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here