Adrian Chesnoiu, fost director AFIR, noul City Manager al orașului Caracal

0

Incepan de marti, 16 mai, noul City Manager al orașului Caracal este Adrian Chesnoiu, fostul director al Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale AFIR.

”Cu o vastă experiență în administrația publică centrală, Adrian Chesnoiu a ales să își suspende contractul de management la AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale) pentru a se alătura echipei de conducere a Primăriei orașului nostru.

Administratorul public trebuie să fie promotor al reformării sistemului administrației publice locale, un profesionist. Adrian Chesnoiu a demonstrat în activitatea sa că este un profesionist, reușind să promoveze performanța la nivel înalt în instituțiile pe care le-a condus.

Am convingerea că multe din proiectele pe care am dorit să le punem în mișcare vor prinde viață. Și multe schimbări în bine vom simți ca locuitori ai orașului nostru. Și asta pentru că vom putea vorbi de o administrare profesionistă a treburilor orașului. Îi cunosc evoluția profesională, îi apreciez calitățile morale și capacitatea de muncă și dăruire; sunt convins că implicarea sa este un câștig pentru orașul nostru”, a declarat primarul Municipiul Caracal, Liviu Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here