Adevarat sau Fals? 5 mituri despre jocurile de noroc

Adevarat sau Fals? 5 mituri despre jocurile de noroc

Jocurile de noroc reprezinta una dintre cele mai controversate industrii, motiv pentru care in jurul acestora s-au nascut, de-a lungul timpului, o multime de mituri. La fel ca in orice alt domeniu, unele dintre acestea sunt adevarate, in timp ce altele sunt exagerate sau chiar false. Daca esti reticent atunci cand vine vorba despre jocuri de noroc sau daca, din contra, esti pasionat de acest tip de activitate si iti doresti sa te informezi, astfel incat sa iei decizii castigatoare, descopera care dintre urmatoarele mituri sunt adevarate si care sunt false.

Iata 5 dintre cele mai intalnite mituri despre jocurile de noroc:

1.Gamblingul online prezinta mai multe avantaje decat cel offline

Adevarat. Pe langa faptul ca este mult mai comod sa pariezi online, din confortul propriului camin, aceasta metoda de gambling te scuteste si de anumite taxe. Mai precis, agentiile de pariuri offline percep o taxa de 5% din suma pariata la plasarea fiecarui bilet, lucru care nu se intampla pe platformele online. De asemenea, casele virtuale iti pun la dispozitie un numar mai mare de oferte si bonusuri, comparativ cu cele fizice. Un bun exemplu in acest sens este agentia online Betfair care ofera unul dintre cele mai mari bonusuri pe pariuri sportive, din Romania. In plus, disponibilitatea agentiilor online este permanenta, spre deosebire de cele offline, care au un program fix.

2.Castigurile la jocuri de noroc sunt aranjate

Fals. Desi este unul dintre cele mai cunoscute mituri cu privire la acest subiect, in realitate, toate mijloacele de joc, fie ca este vorba despre pariuri, ruleta sau alte tipuri de game-uri, au un regim special si sunt autorizate si monitorizate de catre autoritatile competente. Astfel, toate agentiile de gambling sunt obligate sa respecte prevedrile legii si sa acorde premiile si castigurile intr-un mod aleator.

3.Pariurile simple au cele mai mari sanse de reusita

Adevarat. Castigurile mari pot fi obtinute atat prin pariurile simple, cat si prin cele multiple si fiecare dintre aceste metode are avantaje si dezavantaje. Cu toate acestea, atunci cand plasezi bilete cu mai multe meciuri si cresti cota, sansele de castig se reduc considerabil. Din acest motiv, se spune ca pariurile simple au mai multe sanse de reusita. Totusi, daca vrei sa testezi chiar tu acest mit, poti intra aici si sa pariezi online, la una dintre agentiile de pariuri disponibile, aplicand ambele metode. Astfel, te vei putea convinge care dintre aceste modalitati te poate ajuta sa faci pariuri sigure.

4.Nu poti castiga daca nu respecti anumite formule si algoritmi

Fals. Foarte multe persoane au retineri atunci cand vine vorba despre jocurile de noroc din aceasta cauza. Insa, cel mai bun exemplu ca acest mit este fals consta in experientele jucatorilor la marile loterii. Mai precis, multi dintre cei care au reusit sa castige marele premiu au confirmat faptul ca numerele bifate au fost alese la intamplare. De altfel, jucatorii care au studiaza formule de calcul sau aplica strategii si combinatii complicate nu reusesc sa obtina castiguri semnificative.

5.Trebuie sa joci la data si ora potrivite

Fals. Neprevazutul este principala caracteristica a jocurilor de noroc, motiv pentru care nu exista anumite date sau ore care sa favorizeze castigurile. Mai mult decat atat, daca acest mit ar fi adevarat, probabil ca multi pariori si jucatori ar testa aceasta varianta si consecintele ar fi falimentarea cazionourilor si a agentiilor de pariuri. Drept urmare, este cat se poate de evident faptul ca aceste jocuri nu pot fi manipulate si, implicit, ca acest mit este fals.

Iata, deci, care dintre cele mai frecvente mituri despre jocurile de noroc sunt adevarate si care dintre acestea sunt false.

Leave a Reply

Your email address will not be published.