Acţiuni recente ale Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea

Acţiuni recente ale Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea

În data de 25.04.2017, poliţiştii locali care patrulat în Zona Centrală a municipiului au depistat o persoană de sex masculin care oferea spre vânzare pachete de ţigări, băuturi alcoolice şi antiperspirante. Persoana a fost identificată drept Damaschin Constantin Ştefan Daniel, domiciliat în Galaţi, iar asupra acestuia au fost găsite 41 de pachete de ţigări, 6 antiperspirante şi o sticlă de vodcă, acesta declarând că produsele au fost cumparate din Mall Piteşti spre vânzare. În urma verificarilor, s-a constatat că pachetele de ţăgări vândute de gălăţean erau, de fapt, pline cu suluri de hârtie igienică. Persoana în cauză a fost predată Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

În data de 25.042017, în jurul orelor 09.40, în zona blocului B5, poliţiştii locali au observat cum o persoană aflată într-o evidentă stare de ebrietate încerca, fără prea mult succes, să scoată autoturismul VL 94 HAG din parcare, cu spatele. Persoana în cauză a fost predată Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

În data de 29.04.2017, în jurul orelor 02.00, pe strada Lacului a fost depistată o dubiţă cu numărul de înmatriculare VL 07 YLS, în care se afla o persoană care, la vederea patrulei poliţiei locale, s-a prefăcut că doarme. Poliţiştii locali au decis însă să-i strice respectivului somnul şi, continuând verificările autovehicului, au identificat încă trei bărbaţi, asupra lor găsindu-se o plasă de circa 2,5 metri pătraţi, o ţepuşă de lemn de aproximativ 3 metri, precum şi un bidon de plastic în care se aflau 5 kg de peşte, despre care persoanele din dubiţă au declarat că a fost prins cu plasa, din balta de lângă Ştrand. Cei patru – Fudulu Vasile din Budeşti, Văcaru Daniel din Budeşti, Paru Ion din Budeşti şi Scărlătescu Andrei din Galicea, peştele şi celelalte bunuri identificate au fost predate Poliţiei Municipiului pentru a continua cercetările.

Tot în ultima perioadă au fost aplanate 3 conflicte între romi şi au fost aplicate de către patrulele de ordine publica şi rutiera 88 de amenzi contravenţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.