În data de 25.04.2017, poliţiştii locali care patrulat în Zona Centrală a municipiului au depistat o persoană de sex masculin care oferea spre vânzare pachete de ţigări, băuturi alcoolice şi antiperspirante. Persoana a fost identificată drept Damaschin Constantin Ştefan Daniel, domiciliat în Galaţi, iar asupra acestuia au fost găsite 41 de pachete de ţigări, 6 antiperspirante şi o sticlă de vodcă, acesta declarând că produsele au fost cumparate din Mall Piteşti spre vânzare. În urma verificarilor, s-a constatat că pachetele de ţăgări vândute de gălăţean erau, de fapt, pline cu suluri de hârtie igienică. Persoana în cauză a fost predată Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

În data de 25.042017, în jurul orelor 09.40, în zona blocului B5, poliţiştii locali au observat cum o persoană aflată într-o evidentă stare de ebrietate încerca, fără prea mult succes, să scoată autoturismul VL 94 HAG din parcare, cu spatele. Persoana în cauză a fost predată Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

În data de 29.04.2017, în jurul orelor 02.00, pe strada Lacului a fost depistată o dubiţă cu numărul de înmatriculare VL 07 YLS, în care se afla o persoană care, la vederea patrulei poliţiei locale, s-a prefăcut că doarme. Poliţiştii locali au decis însă să-i strice respectivului somnul şi, continuând verificările autovehicului, au identificat încă trei bărbaţi, asupra lor găsindu-se o plasă de circa 2,5 metri pătraţi, o ţepuşă de lemn de aproximativ 3 metri, precum şi un bidon de plastic în care se aflau 5 kg de peşte, despre care persoanele din dubiţă au declarat că a fost prins cu plasa, din balta de lângă Ştrand. Cei patru – Fudulu Vasile din Budeşti, Văcaru Daniel din Budeşti, Paru Ion din Budeşti şi Scărlătescu Andrei din Galicea, peştele şi celelalte bunuri identificate au fost predate Poliţiei Municipiului pentru a continua cercetările.

Tot în ultima perioadă au fost aplanate 3 conflicte între romi şi au fost aplicate de către patrulele de ordine publica şi rutiera 88 de amenzi contravenţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here