6 Strategii de Publicitate Online pentru Site-urile de prezentare

6 Strategii de Publicitate Online pentru Site-urile de prezentare

Publicitatea online ori interactiva, asa cum mai este denumita, reprezinta modalitatea prin intermediul careia companiile pot deveni vizibile in mediul virtual pentru publicul lor tinta. Cum? Ei bine, Internetul a ajuns sa cuprinda toate caracteristicile mediilor traditionale: posta electronica, transmisii de date etc., cu mentiunea ca publicitatea online este mult mai interactiva, oferind utilizatorilor posibilitatea de a comunica direct cu producatorul, precum si de a afla noi informatii, totul desfasurandu-se in timp real din fata monitorului.

In plus, este bine stiut faptul ca, astazi, noua generatie petrece foarte mult timp pe Internet, motiv pentru care acesta din urma pare sa devina o sursa de informare din ce in ce mai accesata. In scurt timp, totul va depinde de mediul virtual, de aceea, managerii care se respecta au inteles ca o campanie de publicitate online optimizata corespunzator poate asigura venituri spectaculoase companiilor lor.

Asadar, daca business-ul tau detine deja un site de prezentare, iar scopul tau este sa faci in asa fel incat acesta sa devina cunoscut si sa atraga cat mai multi clienti, solutia ideala este sa apelezi rapid la o firma care sa iti ofere servicii sau sa promoveze site-ul online.

Pana atunci, iata 6 strategii de publicitate online prin intermediul carora iti poti promova site-ul:

  1. Google Adwords. Publicitatea online a site-ului web prin intermediul campaniilor Google Adwords reprezinta o modalitate extrem de eficienta prin care poti creste traficul pe pagina ta. Avantajul major al promovarii site-ului prin PPC reprezinta afisarea anunturilor exact in momentul in care userii isi doresc sa cumpere produsul ori serviciul pe care tu il oferi. Afla mai multe despre serviciile PPC de aici

  2. Facebook Ads. Nu reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca aceasta retea de socializare are cei mai multi utilizatori din lume. De aceea, este important sa fii prezent si pe Facebook, acolo unde poti interactiona cu clientii deja existenti si unde poti atrage altii noi. De altfel, acesta permite targetarea publicului, ceea ce inseamna ca vei putea transmite mesaje doar persoanelor care ar putea fi interesate, ajutandu-i sa afle mai multe despre serviciile ori produsele pe care le promovezi, exact atunci cand au nevoie de ele.

  3. Video Ads (Youtube). Pe langa retelele de socializare extrem de populare, precum Instagram si Facebook, exista si sfera multimedia, deloc de neglijat, de altfel. Alege sa iti promovezi afacerea prin intermediul video-urilor incarcate pe Youtube, caci, spre deosebire de celelalte mijloace de promovare, ai libertatea de a distribui filmulete creative cu restul comunitatii si, astfel, sa ajungi la publicul tinta, iar compania ta sa devina virala.

  4. Email marketing. Este vorba de newsletterele pe care potentialii clienti si nu numai le primesc direct in casuta de email. Asadar, daca iti doresti sa cresti numarul vanzarilor, sa iti fidelizezi clientii existenti ori sa reiei legatura cu cei cu care ai discutat in trecut, marketingul prin email reprezinta o solutie eficienta.

  5. Sms marketing. Iata o modalitate prin care poti comunica instant informatii utile despre produsele/serviciile tale utilizatorilor, astfel incat sa iti promovezi business-ul si sa cresti vanzarile. Printre cele mai importante avantaje ale unei campanii de SMS Marketing, se numara costurile foarte mici si rata de deschidere foarte mare a mesajelor primite.

    1. Content marketing. Reprezinta o strategie esentiala de publicitate online, care se concentreaza pe crearea de continut relevant, interesant si util pentru publicul tinta. Cu alte cuvinte, content-ul pe care il furnizezi trebuie sa convinga si sa placa, daca scopul tau este ca vizitatorii sa se converteasca in lead-uri.

    Asadar, acum ca ai descoperit 6 strategii importante de publicitate pentru site-ul tau de prezentare, nu ezita sa contactezi o firma de marketing online care sa te ajute sa le implementezi, pentru a te bucura de rezultate favorabile cat mai curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.