jandarmii20 de jandarmi din cadrul Grupării de JandarmiMobile Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj s-au deplasat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova unde au donat sânge.
Deşi are un caracter benevol, periodic jandarmii din cadrul I.J.J. Dolj şi G.J.Mb. Craiova, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, se implică activ şi participă la acţiuni de donare de sânge, ultima activitate de acest gen fiind cuprinsă în programul dedicat sărbătoririi a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române (03 aprilie 1850).

Campania naţională Donează sânge! Salvează o viaţă! a Patriarhiei Române are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine naţionale.

În perioada 23-27 mai 2016, Patriarhia Română în parteneriat cu Jandarmeria Română şi cu sprijinul Institutului Naţional de Transfuzie Sanguină – Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti organizează un amplu program naţional de donare de sânge. Această acţiune face parte din campania naţională Donează sânge! Salvează o viaţă!, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi ajunsă acum la a XI-a ediţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here