G. J. Mb. CRAIOVA: Măsuri de ordine publică cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

G. J. Mb. CRAIOVA: Măsuri de ordine publică  cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ

MIHAI BRAVUL” DOLJ „ FRAŢII BUZEŞTI” CRAIOVA

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la manifestările organizate şi desfăşurate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor publice organizate în zona de responsabilitate, astfel:

  • în data de 22 decembrie a.c., vor asigura ordinea publică la manifestările organizate cu ocazia „Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii”, în municipiul Craiova;

  • în perioada 25 – 26 decembrie a.c., vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările organizate în localităţile Gogoşu, Gârla Mare şi Ilovăţ, din judeţul Mehedinţi.

De asemenea, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj şi GJMb Craiova vor participa la misiuni de menţinere a ordinii publice, în sistem integrat, cu efective de poliţie la activităţile organizate în zonele de competenţă ale celor două unităţi.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale în vederea asigurării unui climat de ordine publică, corespunzător desfăşurării activităţilor publice.

În situaţia producerii unor incidente sau încălcări ale prevederilor legale, cetăţenii pot sesiza despre producerea acestor fapte cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine în vederea luării cu maximă operativitate a măsurilor legale specifice situaţiei respective.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

I.J. J. DOLJ G. J. Mb. CRAIOVA

Leave a Reply

Your email address will not be published.