Un barbat de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, a fost retinut fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Potrivit IPJ Dolj, batranul ar fi incendiat o hală metalică în care se aflau mai multe bunuri şi două autoturisme parcate în apropierea halei, prejudiciul creat fiind în valoare de 69.000 de euro.

”Ieri, 17 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Melineşti au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În fapt, în cursul zilei de 12 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Craiova cu privire la faptul că tatăl său vitreg ar fi incendiat un teren extravilan pe care îl deţine pe raza comunei Şimnicu de Sus.

În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat bărbatul de 70 de ani, fiind bănuit că ar fi incendiat o hală metalică în care se aflau mai multe bunuri şi două autoturisme parcate în apropierea halei, prejudiciul creat fiind în valoare de 69.000 de euro.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.