Echipa feminină de handbal, HCM Râmnicu Vâlcea participă în perioada 19-21 august, la cea de-a X-a ediție a Cupei Craiovei, acolo unde va disputa trei jocuri amicale. Alături de echipa noastră, la turneul din Sala Polivalentă Craiova vor mai fi prezente alte trei formații din Liga Națională: SCM Craiova, Dunărea Brăila și Danubius Galați.

Antrenorul principal al HCM Râmnicu Vâlcea, Constantin Ștefan, posesor al licenței de Master Coach, își dorește ca echipa noastră să se omogenizeze cât mai repede.

Vom participa la cel de-al doilea turneu din stagiul de pregătire, alături de echipe puternice, care au făcut multe achiziții în această vară. Sperăm să avem dorință de joc, să avem meciuri bune, ca să putem să ne edificăm nivelul la care suntem în această perioadă. Este un turneu puternic, începem chiar cu echipa organizatoare, Craiova, care a făcut achiziții foarte importante și a anunțat ca obiectiv un loc de cupe europene. Brăila a fost și în sezonul trecut o putere în campionat și va avea și sezonul viitor un cuvânt important de spus. Danubius Galați este nou promovată în Liga Națională, dar a adus jucătoare din străinătate. Eu sper să jucăm bine la acest turneu, să ne verificăm pe noi înșine, din punct de vedere tactic dar și al pregătirii fizice specifice. Vom încerca să rulăm tot lotul, să căutăm formule de joc, să creăm relații de joc, mai întâi pe cupluri apropiate, ulterior să avem o omogenizare optimă până la sfârșitul pregătirii. Avem un lot destul de restrâns numeric, doar 13 jucătoare, dintre care 7 sunt noi, peste jumătate din lot este nou, trebuie să lucrăm mult la omogenizare. O echipă cu atâtea handbaliste noi, nu poate să își găsească cadența doar într-o lună, dar ne aflăm pe un drum bun, am încredere în fete și în ce va urma în acest sezon de campionat. Sper să mai aducem jucătoare la echipa, lotul este restrâns numeric și va urma un campionat lung” a declarat tehnicianul Constantin Ștefan.

Ulterior, HCM Râmnicu Vâlcea va mai participa la un turneu de pregătire la Cluj Napoca, în perioada 24-26 august. Startul noii ediții a Ligii Naționale este programat pe 11 august, când HCM va juca în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea cu U Cluj Napoca.

Obiectivul echipei noastre în noua ediție a Ligii Naționale este clasarea pe locurile 5-7. Vă atașăm programul turneului de la Craiova, dar și o poză recentă cu toată echipa noastră.

Cu sprijinul publicației dumneavoastră, ne dorim ca în viitor, să mediatizăm toate acțiunile echipei noastre și ne dorim o colaborare foarte bună cu instituția media pe care o reprezentați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.