3 schimbari minore care iti pot imbunatati SEMNIFICATIV viata!

3 schimbari minore care iti pot imbunatati SEMNIFICATIV viata!

Daca ti se intampla, adesea, sa iti propui obiective mari, pe care iti este foarte greu sa le atingi, sfarsind prin a fi extrem de dezamagita, nu esti singura.

De multe ori, oamenii prefera sa fie stricti cu ei insisi, considerand ca doar in acest fel pot obtine rezultatele dorite. Ei bine, afla ca iti poti imbunatati radical viata si iti poti atinge scopurile, facand schimbari mici, dar importante. Daca nu stii exact ce anume ar trebui sa faci, citeste pana la final acest articol!

Iata 3 schimbari mici, dar care iti pot schimba viata intr-un mod pozitiv!

1. Calitatea apei

Tot mai multe studii arata ca, in ultimii ani, oamenii se concentreaza mult mai mult asupra sanatatii lor si acorda o importanta semnificativa acestui aspect. Trebuie sa stii ca apa pe care o consumi are un impact puternic asupra ta. Daca bei zilnic o apa de proasta calitate, pe termen lung, acest lucru te va afecta. In mod similar, daca te speli cu o astfel de apa, pielea si parul tau ar putea avea de suferit. In schimb, daca alegi un dedurizator pentru tratarea apei pentru apartamentul tau, vei fi sigura ca aceasta este curata si lipsita de impuritati. Asadar, investeste intr-un astfel de produs si vei observa imediat diferentele.

2. Ritualul de ingrijire personala

Pentru a realiza importanta acestuia, este suficient un mic exercitiu de imaginatie. Poti enumera toate produsele de ingrijire pe care le folosesti? Sampon, balsam, gel de dus, pasta de dinti, deodorant, crema hidratanta, lapte de corp si acestea sunt doar cateva dintre ele. Daca pui la socoteala si produsele cosmetice, vei obtine un numar minim de 15 produse. Ei bine, toate acestea contin ingrediente mai mult sau mai putin nocive pentru sanatatea ta. De aceea, daca iti doresti sa faci o schimbare, intra pe www.BottegaVerde.ro si schimba-ti obiceiurile in materie de cosmetice. Alege doar produse bio, cu cat mai multe componente naturale si de origine naturala. In timp, vei constata ca ai o piele mai curata si mai luminoasa!

3. Activitatea zilnica

De cate ori nu ti-ai propus sa slabesti un anumit numar de kilograme? De cate ori ai spus, cu vehementa, ca de maine vei dormi opt ore, in fiecare noapte? Dar ca vei face o ora de miscare, in fiecare zi? Toate aceste scopuri sunt laudabile, insa metoda este fundamental gresita. Atunci cand iti impui ceva cu strictete, creierul tau are tendinta de a se autosabota. In schimb, daca incepi cu pasi mici, te vei putea adapta, foarte usor, la orice nou obicei. Asadar, incepe treptat, mergand o statie pe jos, in loc sa iei autobuzul, apoi incearca sa omiti liftul si sa incerci sa urci scarile pana acasa. Cu timpul, vei observa ca aceste lucruri vor deveni obiceiuri, cu minimum de efort!

Asadar, daca vrei sa duci o viata mai sanatoasa si mai buna, in general, aplica aceste sfaturi utile si, apoi, gaseste noi metode pentru a te automotiva si pentru a te mentine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.