Valcea: Raul Craioveanu, premiul I la sectiunea Fotografie a concursului LicArt

Valcea: Raul Craioveanu,  premiul I la sectiunea Fotografie a concursului LicArt


Ajuns la cea de-a 15 a editie, cel mai mare concurs de arte pentru liceenii din România, LicArt, si-a desemnat castigatorii. Concursul se desfasoara in doua sectiuni, Poezie si Arta fotografica. Printre castigatorii editiei de anul acesta se afla si valceanul Raul Craioveanu.

La finalul taberei au fost anunțați și câștigătorii actualei ediții LicArt. Astfel, premil I la secțiunea Poezie (1.500 lei) a fost adjudecat de buzoianul, Petruț Dinu (poezia „mihai), iar secțiunea Fotografie premiul I a ajuns la Raul Craioveanu (Drăgășani) – fotografie alb-negru.

Marile Jurii la cele două secțiuni au fost formate din personalități marcante din domeniile respective: poeții Simona Popescu, Răzvan Țupa, Radu Vancu și criticul Paul Cernat, respectiv fotografii Dinu Lazăr, Radu Sigheti, Vadim Ghirdă, Vlad Eftenie și Bogdan Panait.

LicArt, cel mai mare concurs din România, e pe cale să devină una dintre cele mai pu­ternice mișcări culturale din țară. De 15 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-și măsura forțele artistice, de a-și arăta talentul și de a fi apreciați de personalități remarcabile.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.