Premierul Dăncilă, intalnire cu studenții români de la universitățile pontificale

Premierul Dăncilă, intalnire cu studenții români de la universitățile pontificale


Premierul Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu studenții români care studiază în universitățile pontificale. Intalnirea a avut loc Colegiului Pontifical ”Pio Romeno”.

”În cadrul vizitei pe care o efectuează la Roma în perioada 10-13 mai 2018, primul-ministru Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu studenții români care studiază în universitățile pontificale, desfășurată la sediul Colegiului ”Pio Romeno”.

Prim-ministrul Viorica Dancila a subliniat, în intervenția sa, importanța Colegiului Pontifical ”Pio Romeno” în formarea studentilor români la Vatican și în consolidarea relațiilor dintre România și Sfântul Scaun.

Discursul premierului a evidențiat aspecte legate de vizita la Sfântul Scaun și primirea de către Papa Francisc, cu accent pe evenimentele dedicate Centenarului și dorința Guvernului României de a spori prezența românească la Vatican printr-o serie de manifestări culturale, academice și religioase.

Totodată, în cadrul întrevederii, prim-ministrul Dăncilă a promis studenților sprijinul Executivului de la București cu privire la dotarea bibliotecii Colegiului Pontifical ”Pio Romeno”.

Un Comentariu la "Premierul Dăncilă, intalnire cu studenții români de la universitățile pontificale"

  1. Pingback: Ponta: Viorica Dancila, lucrata din interioar de o miscare “anti Dragnea' | Cronica Olteniei

Leave a Reply

Your email address will not be published.