Prefectura Dolj: De la 1 februarie, programări on-line pentru inmatricularea autovehiculelor

Prefectura Dolj: De la 1 februarie, programări on-line pentru inmatricularea autovehiculelor


Instituția Prefectului Dolj a transmis că, începând cu data de 1 februarie, programarile privind înmatricularea sau transcrierea autovehiculelor la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dolj se vor face online, prin intermediul site-ului www.permise-inmatricularidolj.ro.

Astfel, prin introducerea site-ului www.permise-inmatricularidolj.ro, vă punem la dispoziţie un instrument modern de rezervare on-line a serviciilor pe linie de înmatriculări/transcrieri autovehicule cu posibilitatea alegerii datei în care solicitantul se poate prezenta în vederea depunerii documentelor. Precizăm faptul că în urma verificării disponibilităţii la data solicitată softul emite primul interval de timp disponibil în paşi de câte 7 minute considerat suficient pentru rezolvarea unui set de documente.

Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii şi care sunt menţionate în lista de documente afişate la sediu sau publicată pe pagina de Internet www.prefecturadolj.ro la secţiunea care intereseaz

Leave a Reply

Your email address will not be published.