Jandarmi din 10 țări, în vizită la Jandarmeria Mehedinți

O delegație formată din stagiari ai Cursului Superior Internațional de la școala de Aplicație pentru Ofițeri ,,Mihai Viteazul’a Jandarmeriei Române, a efectuat luni, 17 octombrie, ac., o vizită de informare și documentare la Jandarmeria Mehedinți.

Delegației străine i-au fost prezentate misiunile, atribuțiile și zona de responsabilitate a Jandarmeriei Mehedinți, iar unul din obiectivele vizitate a fost Sistemul Hidroenergetic și de Navigație de la Porțile de Fier I.

Aflat la a XIV-a ediție, la acest curs participă 17 ofițeri din structurile Jandarmeriei din tări precum: Romania, Franța, Iordania, Madagascar, Maroc, Republica Serbia, Republica Moldova, Mali, Ucraina, Palestina.

Obiectivul general al cursului este pregătirea ofițerilor pentru a ocupa funcții într-un stat major internațional, în cadrul unor operațiuni de menținere a păcii sub mandat ONU.

Cursul se desfășoară în perioada 5 septembrie-9 decembrie a.c. la școala de Aplicație pentru Ofițeri ,,Mihai Viteazul’a Jandarmeriei Române.

Comentarii

be the first to comment on this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dute Sus