HCM Râmnicu Vâlcea participă la Memorialul Tiberiu Rusu

HCM Râmnicu Vâlcea participă la Memorialul Tiberiu RusuHCM Râmnicu Vâlcea a câștigat cea de-a XI-a ediție a Memorialului Tiberiu Rusu, desfășurat în perioada 24-26 august, în Sala ”Horia Demian” din Cluj Napoca.

Echipa noastră a obținut trei victorii din tot atâtea meciuri disputate la turneul de pregătire de la Cluj Napoca, unde au participat numai echipe care activează în Liga Națională. Joi dimineață, în primul meci, HCM s-a impus cu scorul de 24-21 în fața formației HC Zalău. Joi seara, echipa noastră a câștigat al doilea joc, împotriva formației gazdă a turneului, U Cluj Napoca, scor 26-25. Vineri, în ultimul meci de la turneu, Vâlcea a câștigat cu scorul de 31-25 meciul cu Măgura Cisnădie.

Golgheterul turneului a fost Mihaela Ani-Senocico (HCM Râmnicu Vâlcea), cea mai tehnică jucătoare a fost declarată Ada Moldovan (Măgura Cisnădie), iar titlul de cel mai bun portar a revenit Cristinei Enache (”U Cluj).

De remarcat faptul că HCM Râmnicu Vâlcea a participat la Memorialul Tiberiu Rusu cu un lot de doar12 jucătoare, tunisianca Ines Khouildi rămânând la Vâlcea, pentru a se reface în urma unei accidentări ușoare.

Prima etapă din Liga Națională este programată pe data de 9 septembrie (ora 18,00), când HCM Rm.Vâlcea va juca în Sala Sporturilor Traian, chiar cu echipa care a găzduit acest turneu, U Cluj Napoca.

Vă atașăm rezultatele de la Memorialului Tiberiu Rusu, clasamentul final, dar și o poză de grup cu echipa noastră. Cu sprijinul publicației dumneavoastră, ne dorim ca, în viitor, să mediatizăm toate acțiunile echipei noastre. Ne dorim o colaborare foarte bună cu instituția media pe care o reprezentați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.